We gaan deze gecertificeerde opleiding in de Benelux uitdragen en we willen goed voorbereid dit traject ingaan.
Van 10.00 uur tot 16.00 uur hebben we voldoende tijd om onze plannen door te spreken en nog wat verschillende figuren te vormen.
Een deel wordt al afgebakken, een ander deel werk ik thuis af en bak ik de volgende ochtend, voordat de voor die dag geplande workshop start.
Tussen de middag lunchen we met sushi en salade.
We zijn het er beiden over eens: we missen het heerlijk lichte Japanse voedsel.
De sushi, sashimi, tempura, miso, soba, zeewier en nog veel meer.
De lunch van vandaag roept herinneringen op, waaraan we met plezier terugdenken.
Weer thuis ga ik aan de slag met de verdere uitwerking van het quilling programma.
Direct na de zomervakantie – lees uiterlijk begin september – willen we de eerste gecertificeerde opleiding gaan doceren.
Op de Instructeursdag 29 mei 2016, willen we graag wat voorbeelden van deze techniek laten zien en hopen daarmee dat veel collega’s zich silver quilling ook eigen willen maken.
Wij zijn van mening dat het een waardevolle aanvulling is op alle overige opleidingen en supplementen.
Dus . . . inschrijven is al mogelijk!